Elkészítése
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk szárnyas fűszerrel. A tojásokat keményre főzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
A főtt tojásokat lereszeljük vagy villával összetörjük, majd hozzákeverjük a kolbászt, az uborkát és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, és a csirkemellek felére halmozzuk. Ezután ráhajtjuk a hús másik felét, és hústűvel vagy fogvájóval rögzítjük. Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A sütés végén eltávolítjuk a fóliát, és a csirkemelleket 10-15 perc alatt szép pirosra sütjük. Gombás rizzsel tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
