Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, elkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, felkockázott húst. Sóval, borssal ízesítjük, és belepréseljük a fokhagymát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és őrölt köménnyel fűszerezzük. Fedő alatt puhára pároljuk. A savanyú káposztát átöblítjük, majd sós vízben félpuhára főzzük. Közben egy serpenyőben 2 evőkanál olajon kissé megpirítjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, elkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, felkockázott húst. Sóval, borssal ízesítjük, és belepréseljük a fokhagymát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és őrölt köménnyel fűszerezzük. Fedő alatt puhára pároljuk.

A savanyú káposztát átöblítjük, majd sós vízben félpuhára főzzük. Közben egy serpenyőben 2 evőkanál olajon kissé megpirítjuk a tarhonyát. Dupla mennyiségű forró vízzel felöntjük, enyhén megsózzuk, és a pörkölt levéből is öntünk hozzá körülbelül 1 dl-t. Fedő alatt, 20 perc alatt puhára pároljuk.

Egy tepsit előkészítünk, és az alapanyagokat rétegezve tesszük bele: az első réteg a párolt káposzta fele, erre kerül a tarhonya, majd a pörkölt, végül a maradék párolt káposzta. Az egészet tejföllel meglocsoljuk, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg szépen összeáll.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is