Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Sertésragu leves szárított vargányával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vargányát hideg vízben 1-2 órán át áztatjuk, közben többször cseréljük rajta a vizet. A sertéscombot kisebb darabokra vágjuk. Egy lábasban kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a húst, egy húsleveskockát, reszelt fokhagymát, sót, delikátot és az előkészített gombát. Az egészet fedő alatt félkészre főzzük, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségféléket (például sárgarépát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.02.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A vargányát hideg vízben 1-2 órán át áztatjuk, közben többször cseréljük rajta a vizet. A sertéscombot kisebb darabokra vágjuk. Egy lábasban kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a húst, egy húsleveskockát, reszelt fokhagymát, sót, delikátot és az előkészített gombát.

Az egészet fedő alatt félkészre főzzük, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségféléket (például sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert). Amikor minden megpuhult, felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel, és ízlés szerint utánfűszerezzük. A főzés végén bazsalikommal ízesítjük.

Levesbetétként eperlevelet főzünk bele, amelyet külön kifőzve is hozzáadhatunk. Melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is