Elkészítése
Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd fél cm-es darabokra vágjuk.
A tészta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát keverünk, melybe beleforgatjuk az almát, majd forró olajban kisütjük.
Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd fél cm-es darabokra vágjuk. A tészta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát keverünk, melybe beleforgatjuk az almát, majd forró olajban kisütjük. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd fél cm-es darabokra vágjuk. A tészta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát keverünk, melybe beleforgatjuk az almát, majd forró olajban kisütjük. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd fél cm-es darabokra vágjuk.
A tészta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát keverünk, melybe beleforgatjuk az almát, majd forró olajban kisütjük.
Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.