Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Parajos harcsafilé csőben sütve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halszeleteket besózzuk és citromlevet csepegtetünk rá, majd állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. A besamelmártáshoz a lisztet 10 dkg vajon világosra pirítjuk, majd folyamatos keverés mellett fokozatosan hozzáöntjük a tejet. Addig főzzük, amíg besűrűsödik. Sóval, ételízesítővel, szerecsendióval és borssal ízesítjük. A halat kevés vajon fehéredésig sütjük. A kiengedett parajt szintén kevés vajon megpároljuk, sóval, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A halszeleteket besózzuk és citromlevet csepegtetünk rá, majd állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

A besamelmártáshoz a lisztet 10 dkg vajon világosra pirítjuk, majd folyamatos keverés mellett fokozatosan hozzáöntjük a tejet. Addig főzzük, amíg besűrűsödik. Sóval, ételízesítővel, szerecsendióval és borssal ízesítjük.

A halat kevés vajon fehéredésig sütjük. A kiengedett parajt szintén kevés vajon megpároljuk, sóval, borssal, átnyomott fokhagymával és ételízesítővel ízesítjük.

Egy jénai tálba vagy tepsibe egymás mellé helyezzük a halszeleteket, és a tetejükre halmozzuk a párolt parajt. A besamelmártást habzsák vagy kanál segítségével egyenletesen ráterítjük, majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Az étel akkor van kész, amikor a sajt szépen megolvad és enyhén megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is