Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat lebőrözzük, és a vastagabb húsrészeket késsel óvatosan szétnyitjuk. A combfiléket két nylon zacskó között enyhén kiklopfoljuk, hogy egyenletes vastagságúak legyenek. A húst megsózzuk, és szárnyas fűszerrel ízesítjük. Minden kiterített combfilére hosszában helyezünk egy szelet bacont. A hús egyik oldalára teszünk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát, majd a másik oldalt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.22.

Hozzávalók

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A csirkecombokat lebőrözzük, és a vastagabb húsrészeket késsel óvatosan szétnyitjuk. A combfiléket két nylon zacskó között enyhén kiklopfoljuk, hogy egyenletes vastagságúak legyenek. A húst megsózzuk, és szárnyas fűszerrel ízesítjük.

Minden kiterített combfilére hosszában helyezünk egy szelet bacont. A hús egyik oldalára teszünk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát, majd a másik oldalt ráhajtjuk, és fogvájóval rögzítjük, hogy a töltelék ne essen ki.

A zsemlemorzsát összekeverjük a szezám- és lenmaggal, majd a combokat lisztbe, felvert tojásba és végül a magos zsemlemorzsába forgatjuk. A bundázott húsokat közepesen forró olajban, mérsékelt lángon kisütjük, hogy a belseje is átsüljön.

Tálalás előtt a fogpiszkálókat eltávolítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is