Elkészítése
A tészta alapanyagait alaposan összegyúrjuk, majd három egyforma részre osztjuk. Minden részt kinyújtunk, és tepsi hátulján egyenként megsütjük. Hagyjuk őket kihűlni.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingokat a csomagoláson található utasítás szerint, majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral. A kihűlt pudingot apránként hozzáadjuk a margarinos keverékhez, és alaposan összedolgozzuk, hogy sima, egynemű krémet kapjunk.
Az elkészült krémmel megtöltjük a lapokat. A legfelső lapra rátesszük a mázat, amely lehet csokoládémáz vagy porcukorral elkevert citromos máz, ízlés szerint. Az így összeállított süteményt pihentetjük, lehetőleg egy éjszakán át, hogy az ízek összeérjenek és a lapok megpuhuljanak.
Másnap szeleteljük és kínáljuk.
