Elkészítése
A vajat, a cukrot, a tojást és a mézet gőz felett összekeverjük, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a szódabikarbónát és a lisztet. Az egészet összegyúrjuk, majd három lapot sütünk belőle.
3 dl tejet felforralunk, közben a maradék tejben elkeverjük az 5 evőkanál lisztet, és a forró tejhez öntjük. Sűrűsödésig keverjük, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk. A krémet két egyenlő részre osztjuk, az egyik feléhez hozzákeverünk egy fél evőkanál kakaót.
Az első lapot megkenjük a vaníliás krémmel, erre helyezzük a második lapot, amelyre a csokis krémet simítjuk, végül rátesszük a harmadik lapot. A tetejére csokimázat készíthetünk.

