Elkészítése
A tésztához a vizet a margarinnal egy fazékban forrni tesszük. Amikor forr, hozzákeverjük a lisztet, és folyamatosan keverve főzzük, amíg a massza össze nem áll (kb. 1 perc). A fazekat levesszük a tűzről, és még forrón, egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszából kis halmokat formázunk (kb. 12-15 db). A fánkokat 225 fokos sütőben 25-35 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet forrni tesszük. A tojássárgájákat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, és ezt a tejhez keverve felfőzzük, amíg besűrűsödik. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a krémhez adjuk. A habot akár forrón, akár hidegen hozzákeverhetjük; hidegen keverve a krém folyósabb lesz. A végén hozzáadjuk a vaníliás cukrot, de hagyunk belőle egy keveset a fánkok tetejére.
Amikor a fánkok kihűltek, az aljukat levágjuk, és a közepüket megtöltjük a vaníliás krémmel. A tetejüket vaníliás porcukorral szórjuk meg.
