Elkészítése
A lisztet a szódabikarbónával elkeverjük, majd a margarinnal eldörzsöljük. Hozzáadjuk a porcukrot, a tojást és a kakaót, majd egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztát négy egyforma részre osztjuk, és egyenként lapokat nyújtunk belőle. A lapokat előmelegített sütőben megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejből, a tojássárgákból, a lisztből és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük. Amikor a főzött krém kihűlt, a két krémet összekeverjük, és az elkészült lapokat megtöltjük vele.
A sütemény tetejére csokimázat készítünk, amellyel bevonjuk a legfelső lapot. A kész süteményt hűvös helyen pihentetjük, hogy a krém megdermedjen és az ízek összeérjenek.
