Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Leves receptek

Paradicsomlevesek

Paradicsomos leves sajtos galuskával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet elkeverjük a paradicsomlével, és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a megtisztított hagymákat, majd az egészet feltesszük főni. Amikor a leves már meleg, feloldjuk benne a leveskockákat. Ha a hagymák megpuhultak, kivesszük őket a levesből. Egy másik edényben olajon világos rántást készítünk a liszttel, majd megszórjuk pirospaprikával. Egy kevés vízzel felengedjük, és állandó keverés mellett […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.02.27.

Hozzávalók

A sajtos galuskához

Elkészítése

A vizet elkeverjük a paradicsomlével, és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a megtisztított hagymákat, majd az egészet feltesszük főni. Amikor a leves már meleg, feloldjuk benne a leveskockákat. Ha a hagymák megpuhultak, kivesszük őket a levesből.

Egy másik edényben olajon világos rántást készítünk a liszttel, majd megszórjuk pirospaprikával. Egy kevés vízzel felengedjük, és állandó keverés mellett a leveshez adjuk. Alaposan összekeverjük, és megvárjuk, amíg újra felforr. Ekkor a leves elkészült. Ha szükséges, a végén még ízlés szerint utána fűszerezhetjük.

A galuska hozzávalóit összekeverjük, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.

A levest a frissen kifőtt galuskákkal tálaljuk. Nagyon finom, érdemes kipróbálni!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is