Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket alaposan megmossuk. A lila hagymát és a sárgarépát megpucoljuk, a salátát darabokra tépkedjük, a paprikát kicsumázzuk. A zöldségeket tetszés szerint feldaraboljuk, a sárgarépát lereszeljük. A joghurtot egy tálban összekeverjük sóval, borssal, citromlével és egy csipet őrölt köménnyel, hogy ízes, krémes öntetet kapjunk. A feldarabolt zöldségeket a joghurtos öntetbe forgatjuk, majd az egészet egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket alaposan megmossuk. A lila hagymát és a sárgarépát megpucoljuk, a salátát darabokra tépkedjük, a paprikát kicsumázzuk. A zöldségeket tetszés szerint feldaraboljuk, a sárgarépát lereszeljük.

A joghurtot egy tálban összekeverjük sóval, borssal, citromlével és egy csipet őrölt köménnyel, hogy ízes, krémes öntetet kapjunk.

A feldarabolt zöldségeket a joghurtos öntetbe forgatjuk, majd az egészet egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Ez a friss, ízletes saláta remekül illik sült, roston vagy rántott húsok mellé, de önálló vacsoraként is megállja a helyét. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is