Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Tejfölös gomba

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajat felmelegítjük, és üvegesre pároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Megszórjuk a pirospaprikával, elkeverjük, majd hozzáadjuk a leszűrt és megmosott gombát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és ízesítjük sóval, ételízesítővel és őrölt borssal. Körülbelül 10-15 percig főzzük. Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel, majd a forrásban lévő gombához adjuk, folyamatos keverés mellett. Hozzákeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Andrea Élő
Beküldte: 2013.03.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajat felmelegítjük, és üvegesre pároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Megszórjuk a pirospaprikával, elkeverjük, majd hozzáadjuk a leszűrt és megmosott gombát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és ízesítjük sóval, ételízesítővel és őrölt borssal. Körülbelül 10-15 percig főzzük.

Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel, majd a forrásban lévő gombához adjuk, folyamatos keverés mellett. Hozzákeverjük a mustárt is, ami pikánsabbá teszi az ételt.

A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük. A gombás ragut a tésztával együtt tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is