Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Kapros pulykaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sárgarépát és a póréhagymát karikákra vágjuk, a pulykahúst kisebb kockákra daraboljuk. Egy nagyobb edényben kevés olajat melegítünk, majd a sárgarépát fedő alatt párolni kezdjük. Néhány perc elteltével hozzáadjuk a póréhagymát és a zöldborsót. Sóval, borssal ízesítjük, és megszórjuk kaporral. Ezután hozzáadjuk a pulykahúst, és felengedjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi levest szeretnénk készíteni. Az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.03.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A sárgarépát és a póréhagymát karikákra vágjuk, a pulykahúst kisebb kockákra daraboljuk.

Egy nagyobb edényben kevés olajat melegítünk, majd a sárgarépát fedő alatt párolni kezdjük. Néhány perc elteltével hozzáadjuk a póréhagymát és a zöldborsót. Sóval, borssal ízesítjük, és megszórjuk kaporral.

Ezután hozzáadjuk a pulykahúst, és felengedjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi levest szeretnénk készíteni. Az egészet lassú tűzön főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak, és a hús teljesen átfő.

A tejfölt egy külön tálban simára keverjük, majd hőkiegyenlítéssel (a levesből apránként hozzáadva) a leveshez öntjük, és alaposan elkeverjük. Szükség szerint utánízesítjük sóval, borssal, valamint ízlés szerint még egy kevés kaprot adunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is