Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmosom, felkockázom és az ismert módon pörköltet készítek. Amikor már félig puha a hús, leöntöm a konzervről a levet és csak a zöldbabot öntöm a pörköltre. Majd a megpucolt, megmosott és kockára felaprózott burgonyát is rárakom. Kicsit még együtt párolom, majd felöntöm vízzel. Sózom, ízesítem, fokhagymát is apróra belevágom és hagyom összefőni. Majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.01.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megmosom, felkockázom és az ismert módon pörköltet készítek.

Amikor már félig puha a hús, leöntöm a konzervről a levet és csak a zöldbabot öntöm a pörköltre. Majd a megpucolt, megmosott és kockára felaprózott burgonyát is rárakom. Kicsit még együtt párolom, majd felöntöm vízzel. Sózom, ízesítem, fokhagymát is apróra belevágom és hagyom összefőni.

Majd tejföllel behabarom. Ecettel kissé savanyítom. Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is