Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Fokhagymás halfilé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halfiléket megsózzuk, majd mindkét oldalát alaposan bekenjük az összezúzott fokhagymával. Félretesszük, hogy kicsit álljon. A liszthez hozzáadjuk a törött paprikát, az ételízesítőt és az őrölt borsot, majd alaposan összekeverjük. Ebbe forgatjuk bele a halfiléket közvetlenül a sütés előtt. Magas lángon aranyszínűre sütjük. Rizzsel és tartármártással tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Élő
Beküldte: 2013.03.09.

Hozzávalók

Panírhoz

Tálaláshoz

Elkészítése

A halfiléket megsózzuk, majd mindkét oldalát alaposan bekenjük az összezúzott fokhagymával. Félretesszük, hogy kicsit álljon.

A liszthez hozzáadjuk a törött paprikát, az ételízesítőt és az őrölt borsot, majd alaposan összekeverjük. Ebbe forgatjuk bele a halfiléket közvetlenül a sütés előtt. Magas lángon aranyszínűre sütjük.

Rizzsel és tartármártással tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is