Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Csárda saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposztát, a hagymát és az uborkát vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és 10-15 percig állni hagyjuk. Közben a vizet a fűszerekkel (ecet, cukor, só, babérlevél, kömény) felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt léből eltávolítjuk a babérlevelet. A zöldségeket a sós léből alaposan kinyomkodjuk, és a kihűlt salátalébe tesszük. Körülbelül 1 órán át hagyjuk érlelődni. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2013.03.10.

Hozzávalók

Léhez

Elkészítése

A káposztát, a hagymát és az uborkát vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és 10-15 percig állni hagyjuk.

Közben a vizet a fűszerekkel (ecet, cukor, só, babérlevél, kömény) felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt léből eltávolítjuk a babérlevelet.

A zöldségeket a sós léből alaposan kinyomkodjuk, és a kihűlt salátalébe tesszük. Körülbelül 1 órán át hagyjuk érlelődni.

A salátát a léből kivesszük, meglocsoljuk 1-2 evőkanál olajjal, és frissen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is