Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Mustáros szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk, és mustárral alaposan bekenjük. A húsokat legalább 1-2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Amíg a hús pihen, a hagymát vékony karikákra szeleteljük, majd lisztbe forgatjuk. Forró olajban aranybarnára és ropogósra sütjük, ügyelve, hogy ne égjen meg. A kisült hagymakarikákat papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.03.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk, és mustárral alaposan bekenjük. A húsokat legalább 1-2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Amíg a hús pihen, a hagymát vékony karikákra szeleteljük, majd lisztbe forgatjuk. Forró olajban aranybarnára és ropogósra sütjük, ügyelve, hogy ne égjen meg. A kisült hagymakarikákat papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

Az állás után a húsokat forró olajban aranybarnára sütjük, de figyelünk arra, hogy ne száradjanak ki.

A kész tarját ropogós hagymakarikákkal és burgonyapürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is