Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük (180 fokon tűpróbáig). Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingporokat a tejjel megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingot robotgéppel kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a margarinnal. A krémet két részre osztjuk. Az egyik […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.03.11.

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük (180 fokon tűpróbáig). Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet.

A pudingporokat a tejjel megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingot robotgéppel kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a margarinnal. A krémet két részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük az őrölt kávét és a kakaóport, hogy kakaós-kávés krémet kapjunk.

A megsült tésztára először a tejszínes krémet kenjük, majd erre rákenjük a kakaós-kávés krémet. A tetejét fehér és étcsokoládé reszelékkel megszórjuk. A süteményt hűtőbe tesszük legalább egy éjszakára, hogy összeérjenek az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is