Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és a töpörtyűt kiszedjük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Szükség szerint felöntjük vízzel, és majdnem puhára pároljuk. A felszeletelt gombát hozzáadjuk, és a hússal együtt puhára pároljuk. Ha megpuhult, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, összeforraljuk, végül belekeverjük a kisütött töpörtyűt. Galuskával tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és a töpörtyűt kiszedjük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Szükség szerint felöntjük vízzel, és majdnem puhára pároljuk. A felszeletelt gombát hozzáadjuk, és a hússal együtt puhára pároljuk. Ha megpuhult, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, összeforraljuk, végül belekeverjük a kisütött töpörtyűt. Galuskával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is