Elkészítése
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével alaposan összedolgozzuk. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és az egyik részhez hozzáadjuk a kakaóport, hogy csokis réteget kapjunk.
A lapokat közepes méretű tepsiben, sütőpapíron egyenként sütjük előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 8-10 percig. Miután elkészültek, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingport, a tejet, a cukrot és az ételszínezéket (vagy meggylevet) összefőzzük, amíg sűrű krémet kapunk. Ha a puding kihűlt, a puha margarint hozzákeverjük, amíg sima állagú lesz.
A sütemény összeállításához az első, fehér lapot megkenjük a krémmel, erre helyezzük a kakaós lapot, amit szintén megkenünk krémmel. Végül a második fehér lap következik, amelyre szintén krémet simítunk.
Díszítésként a sütemény tetejére reszelt fehér csokoládét szórhatunk, vagy olvasztott csokoládéval díszíthetjük.
A süteményt tálalás előtt hagyjuk néhány órán át a hűtőben pihenni, hogy a lapok megpuhuljanak és az ízek összeérjenek.

