Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat vékony szeletekre vágjuk, és többször alaposan átmossuk. A vöröshagymákat kockákra vágjuk, és sertészsíron vagy olajon üvegesre dinszteljük. A hagymára szórjuk a törött pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felszeletelt májat. A májat fehéredésig pirítjuk a hagymás zsiradékon, közben folyamatosan kevergetjük. Ezután kevés vizet öntünk alá (csak annyit, hogy ne lepje el), és a só és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Andrea Élő
Beküldte: 2013.03.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat vékony szeletekre vágjuk, és többször alaposan átmossuk. A vöröshagymákat kockákra vágjuk, és sertészsíron vagy olajon üvegesre dinszteljük.

A hagymára szórjuk a törött pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felszeletelt májat. A májat fehéredésig pirítjuk a hagymás zsiradékon, közben folyamatosan kevergetjük. Ezután kevés vizet öntünk alá (csak annyit, hogy ne lepje el), és a só és ételízesítő kivételével fűszerezzük: hozzáadjuk az őrölt borsot, a majoránnát és a csípős paprikakrémet, ha használunk.

Fedő alatt, alacsony lángon pároljuk a májat, amíg teljesen megpuhul. Ha kész, a végén sózzuk és ételízesítővel ízesítjük.

Köretként főtt krumplit kínálhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is