Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babot az előző nap beáztatjuk, és összekeverjük a hántolt árpával. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, majd piros paprikával meghintjük. Hozzáadjuk a babot és a hántolt árpát. A felvágott húsokat összekeverjük a hagymás-babos masszával, felöntjük bő vízzel, és feltesszük főni. Ha félig megfőtt, forró sütőbe tesszük, ha még szükséges, pótoljuk a vizet, és körülbelül […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A babot az előző nap beáztatjuk, és összekeverjük a hántolt árpával. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, majd piros paprikával meghintjük. Hozzáadjuk a babot és a hántolt árpát. A felvágott húsokat összekeverjük a hagymás-babos masszával, felöntjük bő vízzel, és feltesszük főni. Ha félig megfőtt, forró sütőbe tesszük, ha még szükséges, pótoljuk a vizet, és körülbelül egy órát sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is