Elkészítése
A megmaradt húsokat kicsontozzuk, leszedjük a bőrt és apró darabokra vágjuk. A palacsinta közepére tesszük a pörköltet és batyuszerűen feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban arany barnára sütjük.
A megmaradt húsokat kicsontozzuk, leszedjük a bőrt és apró darabokra vágjuk. A palacsinta közepére tesszük a pörköltet és batyuszerűen feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban arany barnára sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megmaradt húsokat kicsontozzuk, leszedjük a bőrt és apró darabokra vágjuk. A palacsinta közepére tesszük a pörköltet és batyuszerűen feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban arany barnára sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.