Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megpirítjuk a szezámmagot, majd hagyjuk kihűlni. A margarint kézi robotgéppel habosra keverjük a barna cukorral, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét, és alaposan elkeverjük. Ezután a csipet sóval elkevert lisztet is hozzáadjuk, végül beleforgatjuk a kihűlt szezámmagot. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszából kiskanállal diónyi halmokat teszünk rá. Ezután beolajozzuk a kiskanalat, és óvatosan ellapítjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Először megpirítjuk a szezámmagot, majd hagyjuk kihűlni. A margarint kézi robotgéppel habosra keverjük a barna cukorral, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét, és alaposan elkeverjük. Ezután a csipet sóval elkevert lisztet is hozzáadjuk, végül beleforgatjuk a kihűlt szezámmagot.

Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszából kiskanállal diónyi halmokat teszünk rá. Ezután beolajozzuk a kiskanalat, és óvatosan ellapítjuk vele a halmokat, hogy korongokat kapjunk.

170 fokra előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt aranyszínűre sütjük a korongokat.

Egyszerű és gyors rágcsálnivaló, amely bármikor jól jön!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is