Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Májas töltött burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat héjában megfőzzük sós vízben. Ha megpuhultak, lehúzzuk a héjukat, hosszában félbevágjuk, és a közepüket óvatosan kivájjuk, hogy kis csónakokat kapjunk. A töltelékhez a vöröshagymát apróra kockázzuk, és az étolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csirkemájat, és addig pirítjuk, amíg megpuhul. Ekkor hozzákeverjük a tejfölt, beleütjük a tojást, majd sóval és borssal ízesítjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
marianna70
Beküldte: 2013.03.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat héjában megfőzzük sós vízben. Ha megpuhultak, lehúzzuk a héjukat, hosszában félbevágjuk, és a közepüket óvatosan kivájjuk, hogy kis csónakokat kapjunk.

A töltelékhez a vöröshagymát apróra kockázzuk, és az étolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csirkemájat, és addig pirítjuk, amíg megpuhul. Ekkor hozzákeverjük a tejfölt, beleütjük a tojást, majd sóval és borssal ízesítjük.

A kivájt burgonyákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és mindegyiket megtöltjük a csirkemájas keverékkel. Tetejüket megszórjuk reszelt sajttal.

200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 15-20 perc alatt aranyszínűre sütjük. Forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
marianna70
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is