Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket enyhén megsózzuk, majd az olajban hirtelen kisütjük, hogy mindkét oldaluk aranyszínű legyen. A sütés után a serpenyőben maradt olajat egy tepsibe öntjük, és a hússzeleteket egymás mellé helyezzük. A hússzeletek tetejére akkora barackokat teszünk, amelyek teljesen befedik őket. A bechamel elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Ildikó Kiss
Beküldte: 2013.03.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén megsózzuk, majd az olajban hirtelen kisütjük, hogy mindkét oldaluk aranyszínű legyen. A sütés után a serpenyőben maradt olajat egy tepsibe öntjük, és a hússzeleteket egymás mellé helyezzük.

A hússzeletek tetejére akkora barackokat teszünk, amelyek teljesen befedik őket.

A bechamel elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A forró tejjel fokozatosan felengedjük, simára keverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. Amikor a mártás besűrűsödött, hozzákeverjük a reszelt sajtot.

A kész mártással bevonjuk a barackkal borított hússzeleteket. A tepsit forró sütőbe tesszük, és a fogást addig sütjük, amíg a teteje szép pirosra pirul, körülbelül 15-20 percig.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Ildikó Kiss
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is