Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Sajtos, sonkás, medvehagymás csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd sóval és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A trappista sajtot lereszeljük, a medvehagymát apróra vágjuk, a sonkát pedig kis kockákra daraboljuk. Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a sonkát és a medvehagymát, majd sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, majd a húsokat szorosan felgöngyöljük. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd sóval és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A trappista sajtot lereszeljük, a medvehagymát apróra vágjuk, a sonkát pedig kis kockákra daraboljuk. Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a sonkát és a medvehagymát, majd sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük.

A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, majd a húsokat szorosan felgöngyöljük. A tekercseket mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkoljuk, hogy a töltelék ne folyjon ki.

A baconbe göngyölt tekercseket szorosan alufóliába csavarjuk, majd tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük. Az előmelegített sütőben 200 fokon körülbelül 20 percig sütjük. Ezután kibontjuk az alufólia tetejét, és a tekercseket további 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, hogy szép piros színt kapjanak.

Tálaláskor párolt zöldségekkel kínáljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is