Elkészítése
A vizet forraljuk fel, majd adjuk hozzá a vajat és a csipet sót. Ezután szitáljuk bele a lisztet, és keverjük csomómentesre, amíg össze nem áll a massza. Vegyük le a tűzről, és keverjük bele a tojásokat egyenként, alaposan elkeverve mindegyikkel.
A masszát nyomózsákba tesszük, és egy kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsire körülbelül 20 halmot nyomunk. 200 fokra előmelegített sütőben sütjük 15-20 percig, amíg a halmok megnőnek és aranybarnák lesznek. Fontos, hogy a sütés közben ne nyissuk ki a sütő ajtaját, hogy a tészta ne essen össze. Ha kihűltek, ollóval vagy kés hegyével kis lyukat fúrunk beléjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, majd habzsák segítségével megtöltjük vele a tésztahalmok belsejét.
A csokoládékrémhez a tejet felmelegítjük (de nem forraljuk), majd beletördeljük a csokoládét, és kevergetve felolvasztjuk. Amikor a csokoládé teljesen felolvadt, hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük. A kész csokoládékrémet ráöntjük a megtöltött tésztákra.
A sütemények tetejét friss eperrel díszítjük, és tálalás előtt hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
