Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A malaccombot előző este alaposan beszórjuk a magyaros fűszerkeverékkel. Egy kevés olajat öntünk rá, majd lefedve a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják. Másnap az előkészített húst olajjal kikent tepsibe helyezzük, és megtűzdeljük fokhagymagerezdekkel. A tetejére karikára vágott hagymát, paprikát és paradicsomot teszünk. A tepsit alufóliával lefedjük, és a húst előmelegített sütőben puhára sütjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
250 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Napsugar333
Beküldte: 2013.04.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A malaccombot előző este alaposan beszórjuk a magyaros fűszerkeverékkel. Egy kevés olajat öntünk rá, majd lefedve a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják.

Másnap az előkészített húst olajjal kikent tepsibe helyezzük, és megtűzdeljük fokhagymagerezdekkel. A tetejére karikára vágott hagymát, paprikát és paradicsomot teszünk. A tepsit alufóliával lefedjük, és a húst előmelegített sütőben puhára sütjük.

Ha a tepsi elég nagy, a krumplit a hús mellett is megsüthetjük. Amennyiben külön sütjük, a kész hús zsírját felhasználva aranybarnára sütjük a krumplit. A szaftos hús és a sült krumpli együtt tálalva mennyei párosítás.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Napsugar333
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is