Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Minden adagot külön készítünk. Alufóliára teszünk egy szelet húst, sózzuk, borsozzuk, majd leborítjuk egy szelet szalonnával. Erre karikázunk hagymát, paprikát és paradicsomot. Ezt is megsózzuk, rákenünk egy negyedrésznyi juhtúrót, végül beborítjuk szalonnával. Az alufóliát úgy tekerjük be, hogy a képződő gőz ne szakítsa meg. Előmelegített forró sütőbe tesszük és 20 percig sütjük, majd kicsomagolva néhány […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.28.

Hozzávalók

Elkészítése

Minden adagot külön készítünk. Alufóliára teszünk egy szelet húst, sózzuk, borsozzuk, majd leborítjuk egy szelet szalonnával. Erre karikázunk hagymát, paprikát és paradicsomot. Ezt is megsózzuk, rákenünk egy negyedrésznyi juhtúrót, végül beborítjuk szalonnával. Az alufóliát úgy tekerjük be, hogy a képződő gőz ne szakítsa meg. Előmelegített forró sütőbe tesszük és 20 percig sütjük, majd kicsomagolva néhány percig pirítjuk. Burgonyával és salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is