Elkészítése
Tészta:
A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, amíg egy rugalmas állagú tésztát kapunk. Ha a tészta túl lágy, kevés lisztet adhatunk hozzá. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, és egyenként kb. 30×36 cm-es téglalappá nyújtjuk.
A tésztalapokat külön-külön, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 200 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. A kész lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém:
A pudingporokat a tejjel csomómentesre keverjük, majd közepes lángon folyamatos keverés mellett sűrű pudingot főzünk. A kész pudingot szobahőmérsékletűre hűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és simára keverjük.
Az egyik tésztalapot egyenletesen megkenjük a krémmel, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot.
Csokimáz:
A csokoládét az olajjal gőz fölött vagy mikróban alacsony teljesítményen felolvasztjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején.
Tálalás:
A süteményt hűtőbe tesszük legalább 4-6 órára, de még jobb, ha egy éjszakát pihen. Tálalás előtt szeleteljük.

