Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, amíg egy rugalmas állagú tésztát kapunk. Ha a tészta túl lágy, kevés lisztet adhatunk hozzá. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, és egyenként kb. 30×36 cm-es téglalappá nyújtjuk. A tésztalapokat külön-külön, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 200 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. A kész lapokat hagyjuk teljesen […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.04.24.

A tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

Tészta:

A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, amíg egy rugalmas állagú tésztát kapunk. Ha a tészta túl lágy, kevés lisztet adhatunk hozzá. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, és egyenként kb. 30×36 cm-es téglalappá nyújtjuk.

A tésztalapokat külön-külön, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 200 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. A kész lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.

Krém:

A pudingporokat a tejjel csomómentesre keverjük, majd közepes lángon folyamatos keverés mellett sűrű pudingot főzünk. A kész pudingot szobahőmérsékletűre hűtjük.

A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és simára keverjük.

Az egyik tésztalapot egyenletesen megkenjük a krémmel, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot.

Csokimáz:

A csokoládét az olajjal gőz fölött vagy mikróban alacsony teljesítményen felolvasztjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején.

Tálalás:

A süteményt hűtőbe tesszük legalább 4-6 órára, de még jobb, ha egy éjszakát pihen. Tálalás előtt szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is