Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Fokhagymás roston hal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halat kiolvasztás után alaposan megszárítjuk papírtörlővel. Megsózzuk, és hagyjuk pár percig állni, hogy a só átjárja a halat. Egy tányérban a lisztet előkészítjük, és a halszeleteket megforgatjuk benne, hogy mindenhol egyenletesen bevonja. Egy serpenyőben kevés olajat (2-3 evőkanálnyi) közepes lángon felhevítünk. A lisztbe forgatott halszeleteket mindkét oldalán aranybarnára sütjük, oldalanként kb. 3-5 percig (a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.04.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A halat kiolvasztás után alaposan megszárítjuk papírtörlővel. Megsózzuk, és hagyjuk pár percig állni, hogy a só átjárja a halat.

Egy tányérban a lisztet előkészítjük, és a halszeleteket megforgatjuk benne, hogy mindenhol egyenletesen bevonja.

Egy serpenyőben kevés olajat (2-3 evőkanálnyi) közepes lángon felhevítünk. A lisztbe forgatott halszeleteket mindkét oldalán aranybarnára sütjük, oldalanként kb. 3-5 percig (a hal vastagságától függően). Ha grillen készítjük, akkor a halszeleteket előtte érdemes enyhén beolajozni, és mindkét oldalát 4-6 percig sütni.

Amikor a hal megsült, forrón rádaraboljuk a fokhagymát, vagy fokhagymanyomóval áttört fokhagymával óvatosan megkenjük a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is