Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A hússzeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, és a fűszerekkel meghintjük. Forró olajon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat. A serpenyőből kivéve a visszamaradt pecsenyelébe megpirítjuk a kimagozott hámozott őszibarackot. A hússzeleteket a mártásba visszatéve jól átmelegítjük.  Burgonyapürével tálaljuk, úgy, hogy minden hús tetejére egy szem félbevágott barackot teszünk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, és a fűszerekkel meghintjük. Forró olajon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat. A serpenyőből kivéve a visszamaradt pecsenyelébe megpirítjuk a kimagozott hámozott őszibarackot. A hússzeleteket a mártásba visszatéve jól átmelegítjük.  Burgonyapürével tálaljuk, úgy, hogy minden hús tetejére egy szem félbevágott barackot teszünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is