Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőformát alaposan kikenjük margarinnal vagy vajjal. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A barackokat vékony szeletekre vágjuk. A puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan elkeverjük. Belekeverjük a habtejszínt is. Az átszitált lisztet és a sütőport fokozatosan hozzáadjuk, és sima, egynemű masszát keverünk belőle. A tésztát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.05.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A sütőformát alaposan kikenjük margarinnal vagy vajjal. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A barackokat vékony szeletekre vágjuk.

A puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan elkeverjük. Belekeverjük a habtejszínt is.

Az átszitált lisztet és a sütőport fokozatosan hozzáadjuk, és sima, egynemű masszát keverünk belőle. A tésztát a kivajazott sütőformába öntjük, és elegyengetjük.

A barackszeleteket körkörösen a tésztára helyezzük, kissé belenyomkodjuk, hogy sülés közben szépen beleülepedjenek.

A süteményt 180 fokon kb. 30 percig sütjük, amíg tűpróbával ellenőrizve a tészta átsül, és a teteje szép aranyszínt kap.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is