Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, és a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen a csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat megsózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel, és a combokat egy mélyebb tálba tesszük. Ráöntjük a medvehagymás tejet, majd a tálat hűtőbe tesszük legalább 1-2 órára, de még jobb, ha egy egész napra hagyjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.05.08.

Hozzávalók 4 személyre

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, és a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen a csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat megsózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel, és a combokat egy mélyebb tálba tesszük. Ráöntjük a medvehagymás tejet, majd a tálat hűtőbe tesszük legalább 1-2 órára, de még jobb, ha egy egész napra hagyjuk pácolódni.

A pácolt combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, majd papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges folyadékot. A csirkecombokat először rozslisztbe, majd felvert tojásba, végül rozsos zsemlemorzsába forgatjuk.

Egy serpenyőben bő étolajat melegítünk, és a combokat közepes lángon aranybarnára sütjük. Ha elkészültek, papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is