Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kenyérlángosok

Langalló

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk, amíg egységes, rugalmas állagú nem lesz. A kész tésztát egy kiolajozott gáztepsibe tesszük, és kézzel vagy sodrófával egyenletesen belenyújtjuk. A tejfölt egy kis tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, majd egyenletesen megkenjük vele a tészta tetejét. A húsos, füstölt szalonnát vékony szeletekre vágjuk, a kolbászt karikákra szeleteljük, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.05.08.

Tészta

Feltét

Elkészítése

A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk, amíg egységes, rugalmas állagú nem lesz. A kész tésztát egy kiolajozott gáztepsibe tesszük, és kézzel vagy sodrófával egyenletesen belenyújtjuk.

A tejfölt egy kis tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, majd egyenletesen megkenjük vele a tészta tetejét.

A húsos, füstölt szalonnát vékony szeletekre vágjuk, a kolbászt karikákra szeleteljük, és ízlés szerint elosztjuk a tészta tetején. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk, és szintén egyenletesen elosztjuk a feltéten.

Végül a langalló tetejét bőven megszórjuk reszelt sajttal.

A tepsit előmelegített sütőbe helyezzük, és kb. 180 °C-on sütjük. A sütés során figyeljük, hogy az alja mikor kezd barnulni – ez jelzi, hogy a langalló elkészült.

Frissen, forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is