Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Leves receptek

Tepertőgombóc-leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tepertőt ledaráljuk, és összedolgozzuk a felvert tojással, a finomra vágott zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a búzadarával, sóval, borssal és 15 percig pihentetjük. Közben az ételízesítőből, 1 liter vízzel levest főzünk. Nedves kézzel formált apró gombócokat a forrásba lévő levesbe dobva megfőzzük. Ha a gombócok a leves felszínére jöttek, akkor a liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A tepertőt ledaráljuk, és összedolgozzuk a felvert tojással, a finomra vágott zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a búzadarával, sóval, borssal és 15 percig pihentetjük. Közben az ételízesítőből, 1 liter vízzel levest főzünk. Nedves kézzel formált apró gombócokat a forrásba lévő levesbe dobva megfőzzük. Ha a gombócok a leves felszínére jöttek, akkor a liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is