Elkészítése
A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd megszórjuk gyömbérrel, kardamommal, korianderrel, kínai 5 fűszer keverékkel és sóval. A cukkinit, répát és zellert hosszú, vékony darabokra vágjuk. Az újhagymát negyedeljük, a póréhagymát karikákra vágjuk.
Előmelegítünk egy wokot, majd amikor kellően forró, hozzáadunk egy kevés olajat. Beletesszük a pulykacsíkokat és a póréhagymát, és együtt pirítjuk őket.
Amikor a pulykamell kezd puhulni, hozzáadjuk a többi zöldséget, és tovább sütjük. Ezután belekeverjük a préselt fokhagymát is.
Közben a tésztát egy tálba tesszük, leöntjük forró vízzel, és 1-2 percig állni hagyjuk. Leszűrjük, és a wokban lévő zöldségekhez és húshoz keverjük.
Ráöntjük a szójaszószt és a balzsamecetet, majd alaposan összeforgatjuk. Tálalás előtt rövid ideig pirítjuk, hogy minden összetevő átvegye az ízeket.

