Elkészítése
A húst elősütjük, a túrót összekeverjük a fokhagymával, sóval, borssal, tejföllel, kaporral és rákenjük a húsra. Rászórjuk a sajtot, majd kevés ideig sütjük.
A húst elősütjük, a túrót összekeverjük a fokhagymával, sóval, borssal, tejföllel, kaporral és rákenjük a húsra. Rászórjuk a sajtot, majd kevés ideig sütjük.
A húst elősütjük, a túrót összekeverjük a fokhagymával, sóval, borssal, tejföllel, kaporral és rákenjük a húsra. Rászórjuk a sajtot, majd kevés ideig sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A húst elősütjük, a túrót összekeverjük a fokhagymával, sóval, borssal, tejföllel, kaporral és rákenjük a húsra. Rászórjuk a sajtot, majd kevés ideig sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.