Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy nagy méretű, magas oldalú tepsit alaposan megkenünk olajjal. Beletesszük a megmosott savanyú káposztát és a szeletekre vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megmosott rizst, alaposan összekeverjük, és fűszerezzük. A sózásnál óvatosak legyünk a káposzta miatt! Ráöntjük a sört, majd a tetejére helyezzük a szeletekre vágott, fűszerezett húsdarabokat. Alufóliával alaposan lezárjuk a tepsit, és forró sütőbe tesszük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy nagy méretű, magas oldalú tepsit alaposan megkenünk olajjal. Beletesszük a megmosott savanyú káposztát és a szeletekre vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megmosott rizst, alaposan összekeverjük, és fűszerezzük.

A sózásnál óvatosak legyünk a káposzta miatt! Ráöntjük a sört, majd a tetejére helyezzük a szeletekre vágott, fűszerezett húsdarabokat.

Alufóliával alaposan lezárjuk a tepsit, és forró sütőbe tesszük, gázsütőn 5-ös fokozatra. Kb. 1 óra múlva ellenőrizzük; ekkor a húsokat megfordíthatjuk, hogy a másik oldaluk is szépen megsüljön.

Megkóstoljuk a káposztát és a rizst. Ha a sör elpárolgott és szükséges, még egy féldoboznyit alá önthetünk. Amikor a hús mindkét oldala pirosra sül, a káposzta is megpuhul.

Ez a roppant ízletes, laktató egytálétel a családom kedvence. Jó étvágyat hozzá, ha valakinek kedve támad elkészíteni! Ebből az adagból kb. 8 fő alaposan jóllakhat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is