Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Túrós-pudingos

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pudingport a tejjel és 8 evőkanál cukorral a csomagolás szerint megfőzzük. Amikor elkészült, azonnal hozzákeverjük a margarint, hogy sima és krémes legyen. A túrót áttörjük, majd hozzáadjuk a maradék 4 evőkanál cukrot, a vaníliás cukrot és az apróra darabolt epret (kb. 5-10 szem). Jól összekeverjük, majd a még langyos pudingot is hozzáadjuk, és egyneművé […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Éva Grénus
Beküldte: 2013.05.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A pudingport a tejjel és 8 evőkanál cukorral a csomagolás szerint megfőzzük. Amikor elkészült, azonnal hozzákeverjük a margarint, hogy sima és krémes legyen.

A túrót áttörjük, majd hozzáadjuk a maradék 4 evőkanál cukrot, a vaníliás cukrot és az apróra darabolt epret (kb. 5-10 szem). Jól összekeverjük, majd a még langyos pudingot is hozzáadjuk, és egyneművé keverjük.

Ha zselatint is használunk, akkor 1 dl vízben vagy tejben feloldjuk, felmelegítjük (nem forraljuk), majd a túrós-pudingos keverékhez adjuk, és alaposan elkeverjük.

A masszát egy 20 cm-es tortaformába öntjük, majd a tetejét eperszeletekkel díszítjük.

A süteményt legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy megfelelően megdermedjen.

Tálalási tipp:

A tetejére zselatint is önthetünk vagy tejszínhabbal díszíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Éva Grénus
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is