Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Zöldbabos sertés ragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát apróra vágjuk, majd olívaolajon megpároljuk. A sertéscombot kockákra vágjuk, hozzáadjuk a pörköltalaphoz, és saját levében puhára főzzük. Amikor a hús már majdnem kész, hozzáadjuk a zöldbabot, majd egy nagy pohár vízzel felöntjük. Addig főzzük, amíg a zöldbab megpuhul. Párolt rizzsel tálaljuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
milkri
Beküldte: 2013.05.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát apróra vágjuk, majd olívaolajon megpároljuk. A sertéscombot kockákra vágjuk, hozzáadjuk a pörköltalaphoz, és saját levében puhára főzzük.

Amikor a hús már majdnem kész, hozzáadjuk a zöldbabot, majd egy nagy pohár vízzel felöntjük. Addig főzzük, amíg a zöldbab megpuhul.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
milkri
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is