Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lélekmelengető finomságok: 5 szuper leves recept

Legyen bármilyen hideg, egy tál forró leves mindenkit jókedvre derít!
Beküldte: 2016.01.05.

1. Tejszínes tárkonyos csirkeragu leves

csirkeragu

Hozzávalók:

  1. 1 csirkemell filé
  2. 2 szál sárgarépa
  3. 2 szál fehérrépa
  4. 30 dkg zöldborsó
  5. 30 dkg gomba
  6. 1 fej vöröshagyma
  7. 3 gerezd fokhagyma
  8. 2 ek zsír
  9. 1 ek ételízesítő
  10. 1 ek finomliszt
  11. 1 kávéskanál pirospaprika
  12. 1 pohár levestészta
  13. 2 dl főzőtejszín
  14. 1 ek tárkony
  15. 1 citrom leve

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

2. Alföldi betyárgulyás

betyar

Hozzávalók:

  1. 10 dkg füstölt szalonna
  2. 25 dkg sertéshús
  3. 5 db krumpli
  4. 1 szál sárgarépa
  5. 1 szál petrezselyem gyökér
  6. 1 fej hagyma
  7. 1 teáskanál pirospaprika
  8. 15 dkg csiperke
  9. kis csokor petrezselyem zöld
  10. 1 szál lestyán levél
  11. só, frissen őrölt bors
  12. 1 kanál tejföl
  13. csipetke, vagy galuska ízlés szerint

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Frankfurti leves

frankfurti

Hozzávalók:

  1. 1/2 kg kelkáposzta
  2. 1/2 fej vöröshagyma
  3. 1 gerezd fokhagyma
  4. 40 dkg frankfurti virsli (fele lehet sajtos)
  5. 1 szem burgonya
  6. bors
  7. szárított petrezselyem
  8. snidling

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Tárkonyos húsgombóc leves

tarkonyosgomboc

Hozzávalók:

  1. 25 dkg zöldbab
  2. 20 dkg zöldborsó
  3. 15 dkg gomba
  4. 2 nagyobb szál sárgarépa
  5. 3 közepes krumpli
  6. 1 közepes fej vöröshagyma
  7. 2 ek étolaj
  8. 1 púpos kk só
  9. nagy csipet bors
  10. 1 tk morzsolt tárkony
  11. 1 púpos ek liszt
  12. 3 dl főzőtejszín

Gombóchoz:

  1. 20 dkg darált sertéshús
  2. 1 egész tojás
  3. 3 csapott ek búzadara
  4. 1 kk morzsolt petrezselyemlevél
  5. nagy csipet só
  6. csipet őrölt bors

A recept ide kattintva folytatódik! >>>,

5. Alföldi húsgombóc leves

alfoldi

Hozzávalók:

  1. 1 fej vöröshagyma
  2. 2 szál sárgarépa
  3. 1 szál fehérrépa
  4. 1 csokor petrezselyem
  5. só, bors, ételízesítő, olaj
  6. cérnametélt

A gombóchoz:

  1. 50 dkg ízlés szerinti darált hús
  2. 1 tojás
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. só, bors
  5. kevés zsemlemorzsa

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

 

 

Beküldte: 2016.01.05.