Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói variációk: 5 szaftos aprópecsenye recept

Ahány ház, annyi brassói recept! Szerinted melyik az eredeti?
Beküldte: 2016.01.05.

1. Brassói aprópecsenye Pontycomb konyhájából

pontycomb

Hozzávalók:

  1. 1 kg sertéshús
  2. 1,5 kg burgonya
  3. 5-6 ek étolaj vagy 1 ek sertészsír
  4. 7-8 gerezd fokhagyma
  5. 2 tv paprika, vagy lecsóalap
  6. 1 tk fűszersó

Hús előkészítéséhez:

  1. 1 fej vöröshagyma
  2. 1 tk fokhagymakrém, vagy 4-5 gerezd fokhagyma
  3. 3 babérlevél
  4. 10 szem egész bors
  5. 1 tk só

A recept ide kattintva folytatódik! >>> 

2. Brassói LiketiK konyhájából

ligetik

Hozzávalók:

  1. 50 dkg sertéshús (tarja, lapocka, comb)
  2. 1 kg burgonya
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. 3 ek zsír (kacsa, liba, sertés)
  5. 1 kk őrölt fűszerpaprika
  6. 1 kk őrölt fűszerkömény
  7. bors ízlés szerint
  8. só ízlés szerint

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Brassói aprópecsenye Balog Erika konyhájából

erika

Hozzávalók:

  1. 1 kg lapocka
  2. 5 fej hagyma
  3. 10 gerezd fokhagyma
  4. majoránna, só, bors
  5. olaj
  6. Sült krumpli

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Brassói felturbózva Kautz József konyhájából

kautzj

Hozzávalók 5 személyre:

  1. 80 dkg sertéscomb vagy lapocka
  2. 15 dkg húsos, füstölt szalonna
  3. 1-1,5 kg burgonya
  4. 2 fej vöröshagyma
  5. 2 fej fokhagyma
  6. 2 db piros kápia paprika
  7. 2 db zöld hegyes erős paprika
  8. őrölt fekete bors
  9. csipet majoránna
  10. 1 ek paradicsompüré
  11. étolaj

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

5. Brassói aprópecsenye Vass Lászlóné konyhájából

editr

Hozzávalók:

  1. 1 kg sertéscomb
  2. 15 dkg füstölt szalonna
  3. 1 fej vöröshagyma
  4. 1db paradicsom
  5. 1 tk. házi darált pritamin paprika
  6. 3 gerezd fokhagyma
  7. 3 evőkanál olaj
  8. bors
  9. majoránna
  10. piros fűszerpaprika
  11. 1,5 kg burgonya

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Beküldte: 2016.01.05.