Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sajtosból sosem elég: 7 szuper sós-sajtos süti recept

A jó sajtos süti titka, hogy ne spórold ki belőle a sajtot!
Beküldte: 2016.02.27.

1. A tökéletes sajtos rúd

sajtosrud

Hozzávalók:

  1. 1 kiló liszt
  2. 25 dkg vaj
  3. kb. 50 dkg reszelt sajt
  4. 1,5 ek só
  5. tejföl (Amennyit felvesz, kb 700g)
  6. 1 tojás a tetejére

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

2. Vendégváró sajtos ropogós

ropogos

Hozzávalók:

  1. 40 dkg liszt
  2. 1 tasak sütőpor
  3. 1 tk só
  4. 25 dkg margarin
  5. 20 dkg sajt
  6. 3 ek tejföl
  7. 1 kisebb tojás lekenni

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

3. Sajtos csúcs

csucs

Hozzávalók
A tésztához:

  1. 40 dkg liszt
  2. 20 dkg zsír(én felesen margarinnal készítettem)
  3. 3 dkg élesztő
  4. 1 kk só
  5. 2 dl tejföl
  6. 1 db tojás

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Sajtos papucs

sajtospapaucs

Hozzávalók:

Tészta:

  1. 45 dkg liszt
  2. 25 dkg margarin
  3. 1 tojás
  4. 2,5 dkg élesztő
  5. 0,5 dl tej
  6. 1 tk só
  7. 1 tk cukor

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

5. Szakállas pogácsa

szakallas

Hozzávalók:

  1. 30 dkg liszt
  2. 22 dkg margarin
  3. 2 dl tejföl
  4. 1 db tojás
  5. 1,5 kk só

Lekenéshez:

  1. 1 db tojássárgája
  2. 1 ek tejföl
  3. reszelt sajt

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

6. Sajtos gombócok

gombocok

Hozzávalók:

  1. 2,5 dl meleg víz
  2. 1 csomag szárított élesztő
  3. 1 ek cukor
  4. 2 tk só
  5. 2 ek olaj
  6. 45 dkg liszt
  7. 20-30 dkg sajt (én cheddar sajtot használtam)

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

7. Dupla sajtos stangli

sajtostangli

Hozzávalók:

  1. 50 dkg rétesliszt
  2. 10 dkg reszelt sajt (trappista)
  3. 25 dkg vaj
  4. 2 dkg friss élesztő
  5. 0,5 dl tej
  6. 1 kk cukor
  7. 2 tojás
  8. 1 ek só
  9. 1-2 dl tejföl

Tetejére:

  1. 1 tojás
  2. reszelt sajt (füstölt, ementáli…)

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Beküldte: 2016.02.27.