Elkészítése
A tejet egy csipet sóval felforraljuk, majd a cukorral elkevert búzadarára öntjük. Hozzáadjuk a vajat, alaposan elkeverjük, majd lefedve hagyjuk megpuhulni.
Amikor kihűlt, hozzákeverjük a darált kekszet és a darált mandulát. A masszát kettéosztjuk, az egyik felébe kakaóport és rumaromát keverünk, a másik felébe pedig mandulaaromát. Ha a tészta túl lágy lenne, kevés darált kekszet vagy mandulát adhatunk hozzá, ha pedig túl kemény, egy kevés tejjel lazíthatjuk.
Mindkét részt folpack között egyforma nagyságúra nyújtjuk. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és a két lapot egymásra helyezzük. Óvatosan kissé még tovább nyújtjuk, majd szorosan feltekerjük.
Frissentartó fóliába csomagolva hűtőben pihentetjük, hogy jól összeálljon. Felszeletelve kínáljuk.
