Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A puha margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, majd egyesével beledolgozzuk a tojássárgákat. A lisztet apránként hozzáadjuk, és egynemű, lágy masszát keverünk belőle. A masszát nyomózsákba töltjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat nyomunk belőle. Előmelegített sütőben 190°C-on aranyszínűre sütjük. Figyeljünk rá, mert gyorsan barnul. A kihűlt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A puha margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, majd egyesével beledolgozzuk a tojássárgákat. A lisztet apránként hozzáadjuk, és egynemű, lágy masszát keverünk belőle.

A masszát nyomózsákba töltjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat nyomunk belőle.

Előmelegített sütőben 190°C-on aranyszínűre sütjük. Figyeljünk rá, mert gyorsan barnul.

A kihűlt süteményeket lekvárral ragasztjuk össze, majd a tetejüket olvasztott csokoládéval csurgatjuk meg.

A fogyasztás előtt érdemes egy éjszakát állni hagyni, mert másnapra megpuhul.

A megmaradt tojásfehérjéből habcsók készíthető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is