Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Zöldséges ételek

Spárga bacon bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A spárgát megtisztítjuk, majd egyenként beletekerjük a baconszalonnába. Egy tűzálló tálba helyezzük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olívaolajjal meglocsoljuk. Előmelegített sütőbe tesszük, és 200 °C-on nagyjából 10 percig sütjük, amíg a bacon ropogós nem lesz. Melegen tálaljuk, előételként kiváló.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A spárgát megtisztítjuk, majd egyenként beletekerjük a baconszalonnába. Egy tűzálló tálba helyezzük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olívaolajjal meglocsoljuk.

Előmelegített sütőbe tesszük, és 200 °C-on nagyjából 10 percig sütjük, amíg a bacon ropogós nem lesz.

Melegen tálaljuk, előételként kiváló.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is