Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy 30-40 cm-es sütőformát kivajazunk és morzsával megszórunk. A tésztát kinyújtjuk, majd a formába helyezzük úgy, hogy pereme is legyen.
A töltelékhez a túrót, a tojássárgáját, a cukrot, a pudingport, a citromlevet és a tejet összeturmixoljuk, majd a tésztára öntjük.
Előmelegített sütőben 180 °C-on 20 percig sütjük, majd 150 °C-on további 25 percig.
Közben a tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük. A megsült túrós rétegre simítjuk, villával mintát húzhatunk rá.
A sütőbe visszatéve 10 percig sütjük, amíg a hab aranybarnára pirul.
A hab tetején lévő apró gyöngyök a sütemény kihűlése után alakulnak ki.

